Skip to main content

În calitate de persoană juridică, puteți susține programele noastre:

  1.  20% din impozitul pe profit sau 0,75% din cifra de afaceri (minimul celor două) pentru companiile plătitoare de impozit pe profit
  2.   20% din impozitul pe venit pentru firmele plătitoare de impozit pe venit (microintreprinderi) – aceasta se poate face la sfârșitul fiecărui trimestru.

Pe lângă proiecte, sponsorizarea înseamnă durabilitate pentru noi, ceea ce contribuie la dezvoltarea programelor noastre educaționale și comunitare. Din suma de sponsorizare pot fi susținute următoarele programe:

– programe de educație a copiilor – educația și dezvoltarea copiilor în 5 localități ale județului. 

– programele noastre pentru tineret – tinerii sunt întotdeauna viitorul. Prin programele noastre educaționale și de dezvoltare, încercăm să dezvoltăm tinerilor abilitățile organizatorice și de conducere, a modului de gândire independent și rațional prin participarea la diverse activități educaționale și de voluntariat. 

– programele comunitare sunt foarte diverse, servesc cooperării comunitare și dezvoltării locale. Acestea includ Tedx Sfântu Gheorghe, școala de biciclete Tandem sau alte programe comunitare.

Înregistrăm în mod regulat sumele primite în rapoartele anuale și rapoartele de program.