Skip to main content

Scopul principal al înființării Asociației Turul a fost acela de a derula programe pentru tineret. Programele pentru tineret se adresează în primul rând tinerilor de peste 14 ani din județul Covasna, și dorește să completeze semnificativ educația formală cu programe educaționale informale  în scopul dezvoltării  personale și dezvoltarea abilităților de viață a acestora.

În cadrul programelor de tineret, se pune un accent semnificativ pe voluntariat, care, pe lângă utilitatea sa oferă și un program de petrecere utilă a timpului liber. Întâlnirile săptămânale oferă programelor de tineret bucuria de a fi împreună, în cadrul cărora participanții pot organiza tabere, programe comune, antrenamente, concursuri, prezentări informative și participare la diverse programe, precum și programe din proprie inițiativă.

Programele pentru tineret includ două tipuri: programul DOFE și pachetul de programe Youthfocus.

Programul The Duke of Edinburgh ‘s International Award

Asociația Turul este coordonatorul la nivel județean al programului DOFE din 2017. Premiul Internațional al Ducelui de Edinburgh (The Duke of Edinburgh’s International Award) a fost lansat în Marea Britanie în 1956 de Filip al II-lea, Ducele de Edinburgh, soțul Reginei Elisabeta, împreună cu instructorul german Kurt Hahn și Lord John Hunt, liderul primei expediții de succes pe Everest….

MAI MULT ...

Youthfocus

Programele noastre de tineret se concentrează pe dezvoltarea abilităților și abilităților de viață ale tinerilor din județul Covasna prin activități interactive de grup. Este important pentru noi să transmitem principiul învățării continue, apropierea de natură, dezvoltarea spiritului de apartenență la comunitate și contribuția voluntară…

MAI MULT ...

Susțineți activitățile noastre!

DONARE

Fii voluntar pentru programele de tineret!

APLIC...

Proiectul Youthfocus a ajuns la final

2023.07.24.
După doi ani de implementare Proiectul Youthfocus derulat de Asociația Turul Madar a luat sfârșit.…