Skip to main content

Cercul Berde Mózsa este un program al Asociației care funcționează de mai bine de zece ani și oferă activități de dezvoltare și de petrecere a timpului liber pentru copiii din familii cu risc social crescut, familii monoparentale, familii numeroase, orfani și copii care au oportunități reduse. Scopul activității de afterschool este de a dezvolta abilitățile și personalitatea copiilor într-un mediu familial, încurajator, care oferă siguranță.

Tematicile dezvoltate în cadrul activităților sunt: ​​cultură generală, forme de comportament, cultură, obiceiuri populare, sărbători, igiena fizică și psihică, familie, discuții ghidate individuale și de grup, lucru manual etc.

Activitățile se desfășoară sub formă de sesiuni săptămânale de una sau două ore, conduse de un instructor voluntar. Legate de acestea se desfășoară excursii, tabere, întâlniri, oportunități educaționale unice și diverse evenimente.

Cercul Berde Mózsa se desfășoară în 5 localități în colaborare cu școlile locale și partenerii civici: în Sfântu Gheorghe, Baraolt, Aita Mare, Aita Medie și Târgu Secuiesc.

De-a lungul celor zece ani, aproape 750 de copii au participat la programele noastre pentru copii.

Pentru perioada 2022 – 2023, principalul susținător al programului este proiectul nostru #childsteps, care a fost finanțat de Fondul pentru cetățeni activi România.

Susțineți activitățile noastre!

DONAȚI

Devino voluntar pentru programele noastre pentru copii!

APLIC!