Skip to main content

Credem în puterea comunității, că ar trebui să cooperăm și să oferim oportunitatea și sprijinul celor care doresc să se dezvolte, să-și atingă obiectivele individuale cu ajutorul nostru!

Prin urmare, ca rezultat a inițiativelor individuale și de grup ale voluntarilor tineri și adulți, am implementat o serie de programe care vizează comunitatea locală. Scopul programelor comunitare este de a forma și educa comunitatea cu privire la o anumită temă. Așa a luat naștere conferința TEDx Sfântu Gheorghe și așa a apărut programul școlii de ciclism Tandem. În fiecare an, prin diverse parteneriate ale programului Erasmus+, câțiva voluntari tineri și adulți participă la diferite schimburi de experiență și de învățare atât în ​​țară, cât și în străinătate.

TEDxSepsiszentgyörgy

TED-ul este o seria globală de conferințe (Tehnologie, Divertisment, Design). Tema conferințelor este exprimată prin sloganul principal al organizatorilor: „ideas worth spreading”, adică idei care merită răspândite. TEDx-urile sunt evenimente TED independente, de dimensiuni mai mici decât un eveniment TED cu până la 10.000 de persoane. Evenimentele TEDx sunt non-profit, dar uneori există o taxă de participare…

MAI MULT...

Erasmus+

Credem în DEZVOLTARE, credem că dezvoltarea profesională și de calitate este esențială pentru a ne depăși! Programul Erasmus+ susține și ne oferă oportunitatea de a realiza această convingere, deoarece obiectivul general al proiectelor Erasmus+ este de a sprijini progresul academic al oamenilor și dezvoltarea profesională și personală în domeniile educației, formării, tineretului și sportului în Europa și în afara Europei prin învățarea pe tot parcursul vieții…

MAI MULT ...

Tandem

Programul nostru Tandem a fost lansat în 2017, cu scopul de a învăța utilizarea corectă a bicicletei, precum și de a preda cum să o folosească corect, precum și de a promova ciclismul ca mod de viață. În primul pas, am elaborat curriculumul și materialele didactice care formează coloana vertebrală a programului și am publicat un manual de ciclism autoeditat….

MAI MULT ...

Media literacy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

TOVÁBB ...

Susține activitățile noastre!

DONARE

Fii voluntar pentru programele comunitare!

APLIC...

Proiectul Youthfocus a ajuns la final

2023.07.24.
După doi ani de implementare Proiectul Youthfocus derulat de Asociația Turul Madar a luat sfârșit.…

COM.PASS-Drum spre comunitate

2023.06.19.
Pe 24 iunie, Biroul Turul va organiza evenimentul COM.PASS – Drum spre comunitate. Locație: Fabrica…

NEXT – Începutul viitorului

2023.03.30.
Cel mai nou program al Asociatiei Turul  Asociatia Turul lansează cel mai nou program al…