Skip to main content

Echipa

Președinte, manager de proiect

Furus Levente

A crea ceva este întotdeauna o sarcină dificilă și laborioasă. Este și mai greu de întreținut. În munca și activitățile mele de voluntariat, m-am străduit întotdeauna să creez ceva de valoare împreună cu colegii mei. Cred că suntem făuritorii destinului nostru, că trebuie să luptăm mereu pentru binele nostru și pentru consecvență, și încerc să transmit acest punct de vedere și să le arăt participanților la programele noastre cu mai mult sau mai puțin succes.
Coordonator Dofe și de voluntari

Gheorghiță Raymond

Sunt voluntar și lucrez cu tineri de mai bine de zece ani și cred că trebuie să creăm oportunități pentru ca tinerii să se încerce în diferite domenii. Acest lucru poate fi rodnic pentru toată lumea pe termen lung și în mai multe domenii. Consider foarte important rolul sferei civile în viața comunității și comportamentul onest și respectuos al oamenilor.
Consultant educațional, financiar și de proiecte

Oláh Katalin

„Omul nu se poate gândi niciodată la propria voință altfel decât liber!”
Immanuel Kant
În lucrările și colaborările mele, am fost întotdeauna interesată să îmbin ideile libere și noutatea. În cadrul Biroului Turul particip la dezbaterea, scrierea și managementul multor proiecte. Mă bucur că aici se pot evidenția atât interesele mele profesionale cât și cele de voluntariat. Cred că programele noastre duc la dezvoltarea tinerilor, a copiilor și a comunității!”
Responsabil FR

Sopoian Réka

Pentru ca un ONG să-și poată îndeplini rolul și să-și realizeze misiunea într-o comunitate, este important ca acesta să poată implica și mobiliza eficient și transparent resursele comunității, fie ele umane, materiale sau chiar monetare. Generarea de resurse înseamnă construirea de relații și a unei rețele de prieteni.
Manager de proiect

Zsuzsa Rétyi

Lumea este plină de oameni de treabă. Dacă nu reușești să găsești niciunul, fii tu acela.” - Nishan Panwar
Cred în puterea comunității și în capacitatea oamenilor de a fi buni, că se merită să fii binevoitor. Sunt un participant activ și entuziasmat în diverse domenii ale serviciului comunitar, acționez din toată inima pentru toți cei care sunt dispuși să facă primul pas pentru ei înșiși. Acest lucru se reflectă și în viața mea profesională. Mă angajez cu toate aptitudinile și abilitățile mele pentru implementarea activităților planificate și atingerea rezultatelor dorite. Apropo: poți să mă întrebi orice, dacă nu știu răspunsul, îl voi căuta...

Voluntari adulți

Voluntariatul este un mod de viață. Deschidere către ceilalți și o cauză. Pentru funcționarea durabilă a Biroului Turul, echipa noastră de voluntari formată din adulți, care de câțiva ani ajută și sprijină activitatea asociației, ca instructori voluntari la  Berde Mózsa, sau ca mentori ai programului The Duke of Edinburgh’s Award, sau chiar voluntari ai altor programe educaționale, este indispensabilă.

Tineri voluntari

Voluntariatul este o formă de învățare și dezvoltare. Echipa noastră de tineri voluntari este nucleul activ al Biroului Turul. Ei sunt inițiatorii și implementatorii entuziaști ai multor proiecte, pe care le realizează în primul rând pentru dezvoltarea grupei lor de vârstă. Săptămâna după săptămână în timpul întâlnirilor, tinerii noștri vin neobosit cu idei și organizează programe pentru comunitatea locală.