Skip to main content

A Localready a Turul Iroda által indított kétéves projekt, amelynek célja az egyesület szervezeti fenntarthatóságának hosszútávú megerősítése. A pályázat keretén belül, 24 hónap alatt, a Turul Iroda négy specifikus adománygyűjtő tevékenység lebonyolítását célozta meg, újratervezve a szervezet bevételi módszereit, továbbá szakmai tapasztalatcseréket szervez romániai és izlandi civil partnerekkel, valamint kidolgoz egy öt éves fundraising stratégiát. A projekt során az egyesület a honlap valamint a kommunikációs stratégiájának fejlesztését is célul tűzte ki, ennek érdekében több szakértővel dolgozik együtt.  A projekt megvalósításába szakmai partner a Brassói Közösségi Alapítvány és a SEEDS Izland, akik tapasztalatuk és szakértelmük átadásával segítik a teljes folyamatot.

A teljes projekt költségvetése 83 926,00 Euro, amelynek 1,34% önrész.  

A projektet a Turulmadár Egyesület valósítja meg,aBarssói Közösségi Alapítvány, valamint  a SEEDS Izland Egyesülettel partnerségben, az Active Citizens Fund Románia támogatásával A  programot Izland, Liechtenstein és Norvégia finanszírozza az EGT Alapok 2014-2021 által.

Kategóriák

A Turul Egyesület sikeresen zárja a #localready projektet

2024.04.22.
A Turul Egyesület sikeresen zárta le a #localready projektet, melynek célja az egyesület szervezeti fenntarthatóságának…

Helyem a világban címmel indít SMS kampányt a Turul Iroda

2023.10.25.
A Turul Iroda legújabb adománygyűjtő kampánya a "HELYEM A VILÁGBAN” fókuszában a hátrányos helyzetű gyermekek…

COM.PASS – Irány a közösségért!

2023.06.19.
Június 24-én a Turul Iroda megszervezi a COM.PASS - Irány a közösségért eseményét. Ez az…