Skip to main content

Turul Iroda

A Turul Iroda 2007 óta működik a közösségért, előtérbe helyezve a fejlődést és a szakmaiságot. Hiszünk abban, hogy önkéntesen, együttműködve lehetőséget tudunk adni közösségünk tagjai számára a fejlődésre, ezáltal nem csak a magunk, hanem környezetünk haladásához is hozzájárulunk. Fontosnak tartjuk a szervezeti önállóságot, ugyanakkor az egyéni függetlenséget is, szem előtt tartjuk a méltányosságot, hiszen mindenkinek annyit nyújtunk, amennyire igénye van és mindezt örömmel tesszük.

Küldetésünk

A Turul Iroda küldetése egy olyan közösségi tér működtetése, ahol a generációk szorosan együttműködve képességük és környezetük fejlesztésére törekednek. Szeretnénk egy olyan találkozási ponttá válni, ahol a generációk közötti kapocs hatására, az együttműködés révén, egyéni készségek fejlesztése zajlik. Ezáltal célunk lehetőséget biztosítani a közösségünk javát szolgáló ötletek és kezdeményezések megvalósítására, szóljon az gyerekeknek, fiataloknak, vagy felnőtteknek. 

Céljaink

  1.   Oktatási és fejlesztési programok megvalósítása a helyi közösség számára
  2.   Önkéntesség, mint érték gyakorlása és lehetőség biztosítása
  3.   Valós együttműködések kezdeményezése helyi, regionális  és nemzetközi szinten
  4.   Hidat építeni a generációk közötti átjárhatóság érdekében.

Hiszünk a/az:

  • KÖZÖSSÉGBEN, annak erejében, hogy együttműködve lehetőséget és támogatást kell adni azoknak, akik fejlődni szeretnének, hogy segítségünkkel megvalósítsák egyéni álmaikat!
  • FEJLŐDÉSBEN, valljuk hogy a szakmai és minőségi fejlődés nélkülözhetetlen önmagunk meghaladásához!
  • ÖNÁLLÓSÁGBAN, hiszen egy egészséges közösséget magabiztos és független egyének alkotják, ugyanakkor fontosnak tartjuk a szervezeti függetlenséget is!
  • MÉLTÁNYOSSÁGBAN, fontosnak tartjuk az egymáshoz tudatos, következetes és etikus viszonyulást!
  • ÖRÖMTELI MUNKÁBAN, szem előtt tartjuk, hogy, amikor a közösségünkért dolgozunk mi és más is jól érezze magát!
42
Önkéntes
21047
Önkéntes óra
88
Nyertes pályázat
+750
Gyermek programjainkban
450
Fiatal programjainkban
9
Település

Éves jelentések