Skip to main content

Csapat

Elnök, projektmenedzser

Furus Levente

Valamit megteremteni mindig nehéz és fáradságos feladat. Fenntartani még nehezebb. Munkámban, önkéntes tevékenységekben, mindig is arra törekedtem, hogy valami értéket teremtsek, teremtsünk kollégáimmal, munkatársaimmal. Hiszek abban, hogy mi vagyunk a sorsunk kovácsolói, mindig kell törekedni a jóra, a következetességre, és ezt a szemléletet próbálom közvetíteni, kisebb- nagyobb sikerekkel megmutatni a programjainkban résztvevőknek is.
Dofe és önkéntes koordinátor

Gheorghiță Raymond

Több mint tíz éve önkénteskedek és foglalkozok fiatalokkal, úgy gondolom, hogy mi kell esélyt teremtsünk arra, hogy az ifjak különböző téren kipróbálhassák magukat. Ez ugyanis hosszútávon és több területen gyümölcsöző lehet mindenkinek. Nagyon fontosnak tartom a civil szféra szerepét a közönség életében és a becsületes, tisztelettudó magatartást az emberekben.
Oktatói, pénzügyi és pályázatírói konzultáns

Oláh Katalin

„Az ember saját akaratát sohasem gondolhatja másnak, mint szabadnak!” Immanuel Kant .Munkáimban, egyūttműködéseimben mindig is érdekeltek a szabad ötletek, az újszerűség ötvözése. A Turul Iroda keretén belül számos projekt ötletelésében, megírásában, menedzsmentjében veszek részt. Örülök, hogy szakmai és önkéntes érdeklõdésem is teret kap itt. Hiszem, hogy programjaink a fiatalok, gyerekek és a közösség fejlesztését idézik elő!”
Forrásteremtő

Sopoian Réka

Ahhoz, hogy egy civil szervezet be tudja tölteni szerepét és megtudja valósítani küldetését egy közösségben fontos, hogy hatékonyan és átláthatóan tudja bevonni és mozgósítani a közösség erőforrásait legyenek azok emberi, anyagi vagy akár pénzbeniek. A forrásteremtés kapcsolatrendszer és baráti háló építését jelenti.
Projektmenedzser

Rétyi Zsuzsa

A világ tele van kedves emberekkel. Ha nem találsz egyet sem, legyél Te az.” - Nishan Panwar
Hiszek a közösség erejében és az emberek jóságra képességében, abban, hogy érdemes jóságosnak lenni. A közösségi szolgálat különböző területein vagyok aktív és lelkes résztvevő, teljes szívvel, mindazokért akik hajlandóak az első lépést önmagukért megtenni . Ez a szakmai életemben is megmutatkozik. Minden készségemmel és képességemmel elkötelezem magam a tervezett tevékenységek kivitelezése és a kívánt eredmények elérése mellett. Egyébként: tőlem bármit meg lehet kérdezni, ha nem tudom rá a választ, megkeresem...

Felnőtt önkéntesek

Az önkéntesség egy életforma. Nyitottság más emberek és egy ügy iránt. A Turul Iroda fenntartható működéséhez nélkülözhetetlen a felnőttekből álló önkéntes csapatunk, akik több éve segítik és támogatják az egyesület munkáját, úgy mint a Berde Mózsa önkéntes oktatói, vagy mint a The Duke of Edinburgh’s Award program mentorai, vagy akár más oktatási programok önkéntesei.

Fiatal önkéntesek

Az önkéntesség egy tanulási és fejlődési forma. Fiatal önkéntes csapatunk aktív magja a Turul Irodának. Számos projekt kezdeményezői és lelkes kivitelezői, amelyet elsősorban a korosztályuk fejlődéséért végeznek.  Hétről hétre a találkozások alatt fiataljaink fáradhatatlanul ötletelnek és programokat szerveznek a helyi közösség számára.